Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-06@06:54:32 GMT

قبض کاغذی تلفن ثابت در قزوین حذف می شود

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۲۳۸۳۶

قبض کاغذی تلفن ثابت در قزوین حذف می شود

تین‌نیوز | 

مدیر مخابرات منطقه قزوین گفت: در راستای صرفه جویی در هزینه ها و تسریع در کار مردم با حذف قبوض کاغذی تلفن ثابت در استان قزوین سالانه ۷۰۰ میلیون تومان صرفه جویی می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، حسین پیله فروش‌ها  در نشست خبری که در محل اداره مخابرات منطقه قزوین برگزار شد اظهار داشت: با توجه به محدودیت‌هایی که در واردات کاغذ در کشور ایجاد شده و هزینه‌های قابل توجهی که برای صدور قبض‌های کاغذی بخش‌های خدماتی در کشور و استان صورت می‌گیرد نگاه ما حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی و صرفه جویی در هزینه‌ها و استفاده منطقی از سایر ظرفیت هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: طرح حذف قبض‌های کاغذی به صورت ملی از مهرماه در کشور عملیاتی می‌شود اما در استان قزوین به صورت پایلوت این طرح ابتدا از شهر محمدیه آغاز شد.

پیله فروش‌ها تصریح کرد: در شهر محمدیه حدود ۲۵ هزار مشترک تلفن ثابت داریم که با حذف قبوض کاغذی که خوشبختانه با استقبال شهروندان با فرهنگ محمدیه قرار گرفت توانستیم آغاز موفقیت آمیزی در این بخش داشته باشیم.

وی افزود: سالانه بیش از دو هزار بسته کاغذ A۴ در استان فقط برای صدور قبض تلفن ثابت مصرف می‌شود که هزینه آن بالغ بر ۷۲۰ میلیون تومان است که با این کار می‌توانیم بخشی از ضرر و زیان‌های ناشی از تأمین خدمات را جبران کنیم.

مدیر مخابرات منطقه قزوین تصریح کرد: در توزیع قبوض کاغذی تلفن مشکلاتی داشتیم و گاهی قبض‌ها به دست مشترک نمی‌رسید و یا گم می‌شد و یا دیر می‌رسید و مشترکان در پرداخت مشکل داشتند که این موارد حل می‌شود.

پیله فروش‌ها بیان کرد: در هر دوره تعداد ۴۰۰ هزار قبض تلفن ثابت در استان چاپ می‌شود که با این کار صرفه جویی مناسبی در هزینه خواهد شد و مشترکین براحتی و در زمان مناسب از بدهی خود آگاه شده و با تمهیداتی که فراهم شده به راحتی می‌توانند هزینه تلفن خود را پرداخت کنند.

وی در خصوص قبض تلفن ادارات هم گفت: برای ادارات به صورت تجمیع عمل کرده و یک هزینه کلی را اعلام می‌کنیم البته اگر اداره‌ای نیاز به قبض دوره‌ای برای بخشی یا تفکیک هزینه‌ها داشت به صورت موردی همکاری می‌کنیم.

پیله فروش‌ها یادآور شد: با کمک رسانه‌ها و تبلیغات شهری تلاش کرده ایم اطلاع رسانی مناسبی در این عرصه صورت گیرد تا شهروندان همراهی لازم را با ما داشته باشند تا بتوانیم بتدریج این طرح را در همه شهرهای استان اجرا کنیم.

شرکت مخابرات زیان ده است

وی اظهار داشت: تعرفه تلفن ثابت بسیار پایین است و در حالی که برای هر زنگ به پیمانکار ۲۰۹ تومان پرداخت می‌کنیم در حالی که برای هر دقیقه ۱۰۰ ریال دریافت می‌شود که مابقی آن را مخابرات تامی ن می‌کند.

مدیر مخابرات منطقه قزوین اضافه کرد: در حوزه خط ۱۱۸ سالانه ۷۰۰ هزار تماس مردمی داریم و بیش از ۲ میلیارد تومان زیان می‌دهیم تا کار مردم دچار وقفه نشود.

وی با اشاره به نحوه پرداخت هزینه تلفن ثابت گفت: روش‌های متعدد و متنوعی برای پرداخت پیش بینی شده که با سامانه پیامکی ۳۰۰۰۳۲۰۰۰ و شماره تلفن ۲۰۰۰ و سامانه #۲۰۲۰* و نیز ATM و دستگاه‌های POSE می‌توان هزینه تلفن ثابت را پرداخت کرد.

پوشش تلفن ثابت د ر استان قزوین ۱۰۰ درصد است

پیله فروش‌ها اضافه کرد: نصب هر تالفن ثابت برای مخابرات ۴ میلیون تومان هزینه دارد که ما از مشترک ۲۱۸ هزار تومان دریافت می‌کنیم که ۱۸ هزار تومان ارزش افزوده است ولی نگاه ما ارائه خدمات با کمترین هزینه است.

وی اظهار داشت: در استان ۴۰۰ هزار مشترک تلفن ثابت داریم و ۱۰۰ هزار تلفن هم ظرفیت منصوبه داریم و واگذاری‌ها به روز است.

مدیرمخابرات منطقه قزوین تصریح کرد: ماهانه فقط ۵۰۰ میلیون تومان هزینه برق پرداخت می‌کنیم و گاهی در پرداخت حقوق پرسنل مشکل داریم.

سرقت سالانه دو میلیارد تومان کابل در استان

وی سرقت کابل‌های مخابراتی را از چالش‌ها و مشکلات دانست و گفت: سالانه دو میلیارد تومان بابت سرقت کابل و تجهیزات مخابراتی در استان زیان می‌دهیم و باید با جدیت با کمک نیروی انتظامی با این مشکل مقابله کنیم.

پیله فروش‌ها از اجرای فیبر نوری در استان هم خبر داد و گفت: ۷۰ کیلومتر فیبر نوری در طارم و ۲۰ کیلومتر در الموت اجرا شده و در سایر مناطق هم این خدمات ارائه خواهد شد.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: تلفن ثابت قبض کاغذی تلفن ثابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۲۳۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل ۱۸۱۰ مجوز کاغذی به شناسه یکتا در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، رضا بهروزی با اشاره به‌ضرورت ثبت شناسه یکتا توسط اصناف، اظهار کرد: دارندگان مجوزهای قدیمی و کاغذی فقط تا ۲۵ اردیبهشت‌ماه امسال فرصت دارند نسبت به دریافت شناسه یکتا اقدام کرده و مجوزهای خود را الکترونیکی کنند.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت میاندوآب افزود: بر اساس حکم تبصره ۷ ماده ۱ قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوزهای قدیمی و کاغذی باید تا ۲۵ اردیبهشت‌ماه، تبدیل به مجوز الکترونیکی یا شناسه یکتا شوند.

وی گفت: فعالان اقتصادی که نام آنها در بانک اطلاعات کسب‌وکار کشور ثبت نباشد، از تاریخ ۲۶ اردیبهشت‌ماه، فاقد مجوز تلقی خواهد شد و طبق قانون با آنها برخورد می‌شود.

بهروزی با اشاره به هوشمند شدن خدمات دولت در آینده نزدیک، تصریح کرد: صاحبان کسب‌وکارهایی که مجوز الکترونیکی نداشته باشند و نامشان در بانک اطلاعات کسب‌وکار کشور به نشانی اینترنتی qr.mojavez.ir نباشد، برای دریافت خدمت در ادارات دولتی و بانک‌ها دچار مشکل خواهند شد .

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت میاندوآب با بیان اینکه ۱۰ هزار و ۷۳۲ فقره مجوز قدیمی کسب‌وکار در شهرستان وجود دارد که باید به شناسه یکتا تبدیل شود، افزود: تا ۱۳ اردیبهشت‌ماه امسال تعداد یک هزار و ۸۱۰ فقره پروانه کسب کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شده که برابر ۱۶ درصد کل دارندگان پروانه کسب در شهرستان است.

وی با اشاره به اینکه فرایند تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی بسیار آسان، رایگان و غیرحضوری نیز امکان‌پذیر است، اظهار کرد: متقاضیان می‌توانند با گوشی همراه خود و ورود فقط ۳ کد شامل شماره‌سریال کارت ملی، شناسه صنفی و کد پستی محل کسب در درگاه ملی مجوزها به نشانی mojavez.ir ، مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

بهروزی تصریح کرد: در این زمینه جلسه پیگیری شناسه یکتا با حضور معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری، رئیس اتاق اصناف و تمامی رؤسای و مدیران اجرایی اتحادیه‌های صنفی در محل اداره صنعت، معدن و تجارت میاندوآب برگزار شد.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت میاندوآب افزود: اتاق اصناف، اتحادیه‌های صنفی جهت ثبت و تبدیل مجوزها همه‌روزه پای‌کار بوده و دارندگان پروانه کسب‌های قدیمی می‌توانند در صورت نیاز با تماس تلفنی یا مراجعه حضوری راهنمایی‌های لازم را اخذ و با جدیت تمام دراسرع‌وقت نسبت به ثبت شناسه یکتا اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • ۴۰ درصد پروانه های کسب در لرستان الکترونیکی شد
  • لیوان کاغذی رفیق صمیمی نوشیدنی های گرم و خنک شما!
  • ۲۵ اردیبهشت آخرین مهلت دریافت شناسه یکتا در لرستان
  • تبدیل بیش از نیم میلیون مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • بیش از ۶۰۵ هزار شماره تلفن ثابت در کردستان دایر شده است
  • نسل جدید تلفن‌های ثابت ویژه کسب و کارها
  • الکترونیکی شدن ۴۷۷,۰۰۰ پروانه کسب کاغذی تا ۱۵ اردیبهشت ماه
  • تبدیل ۱۸۱۰ مجوز کاغذی به شناسه یکتا در میاندوآب
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم