Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، از زمانی که نخستین بار برخی شهروندان مازندرانی در باره خرابی خط ۲۰۰۰ برای پرداخت قبوض تلفن با خبرنگاران ایرنا تماس گرفته و گله کردند تقریبا دو هفته سپری می شود. خبرنگار ما برای راستی آزمایی گله مندی شهروندان ، طی این مدت شخصا بارها برای امکان پرداخت قبض تلفن با سامانه تلفنی ۲۰۰۰ و ۱۸۱۸ و حتی سایت اینترنتی را آزمایش کرده ولی همچنان این سامانه ها دچار خرابی و شهروندان سرگردانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که روزهای نخست فایل صوتی سامانه تنها با اعلام عدم موفقیت مشتری را مجاب می کرد که مراحل پرداخت را دوباره انجام دهد ، اخیرا اعلام می شود که سامانه در حال ارتقاء است و بدون هرگونه توضیح از مشتری خواسته می شود که از شیوه های جایگزین برای پرداخت قبض استفاده کنند. این در حالی است که امکان پرداخت قبض از طریق سامانه ۱۸۱۸ نیز وجود ندارد چون این سامانه هم دچار اختلال است و با اعلام « شماره مورد نظر شما تا اطلاع ثانوی مسدود است و دیگر با این شماره تماس نگیرید » بر سرگردانی مشتربان اضافه می کند.

پرداخت قبض از طریق سامانه اینترنتی هم امکان پذیر نیست چون در این سامانه هم صورتحساب به روز ارائه نمی شود در حالی که مشترکانی که خطشان قطع شده بالاجبار باید قبض به روز دریافت و پرداخت کنند و امکان پرداخت قبض دوره را ندارند.

اختلال در پرداخت تلفنی و اینترنتی قبض تلفن ثابت مازندرانی در حالی است که مشترکان به خاطر صادر نشدن قبض کاغذی و ارسال نشدن  قبض الکترونیکی برای تلفن ثابت ، راه دیگری برای پرداخت قبوض ندارند ؛ وضعیتی که برخی از شهروندان را به این گمانه زنی رسانده که احتمالا مخابرات تلاش دارد تا اپلیکیشن پرداخت قبض تلفن را بر مشترکان تحمیل کند.

طولانی شدن قطعی سامانه های پرداخت  قبض تلفن ثابت هم اکنون در حال تبدیل شدن به نگرانی برای بسیاری از مشترکانی است که طی روزهای آینده باید قبض دوره جدید تلفنشان را پرداخت کنند. این دسته از مشترکان هم در تماس با خبرنگاران ایرنا درخواست داشتند که مخابرات تا زمان برگرداندن سامانه ها به فعالیت از قطع تلفن مردم خودداری کند.

مدیر عامل شرکت مخابرات مازندران روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا علت عدم پاسخگویی سامانه های ۱۸۱۸ و ۲۰۰۰ برای پرداخت غیر حضوری قبض تلفن ثابت در استان را خرابی سرور مرکزی مخابرات ایران اعلام کرد .

علی نوروزی گفت : حدود ۱۲ روز قبل این سرور که در مخابرات ایران قرار دارد خراب شده و به همین دلیل سامانه های ۱۸۱۸ و ۲۰۰۰ قادر به ارائه خدمات غیر حضوری به مشترکان تلفن ثابت برای دریافت قبوض خود نیستند .

وی با اظهار این که تا چند سال پیش سامانه ۱۸۱۸ و ۲۰۰۰  از طریق سرور موجود در استان پشتیبانی می شد ، افزود : اما بعد از آن به منظور پدافند غیرعامل و کاهش هزینه ها فعالیت این سامانه ها به صورت متمرکز از طریق سرور در تهران پشتیبانی می شود .

نوروزی فعال شدن سامانه پرداخت قبض را نیازمند خریداری سرور جدید و فعال کردن آن دانست و گفت : سرور جایگزین تا یک هفته آینده نصب و فعال و مشکل رفع خواهد شد.

وی افزود : سرور جدید به عنوان سرور موازی با سرور مرکزی مخابرات ایران فعال خواهد بود تا در صورت بروز مشکلات احتمالی در آینده برای سرور مرکزی ، فعالیت خود را داشته باشد.

مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران در خصوص نگرانی شهروندان برای پرداخت قبض تلفن ثابت نیز گفت : با ابلاغ دستور به مخابرات شهرستان ها از آنها خواسته شد تا هیچ تلفن ثابتی به دلیل عدم پرداخت قبض قطع نشود تا پس از رفع مشکل این سامانه ها قبوض پرداخ شود .

اظهارات مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران در باره صدور دستور قطع نکردن تلفن مشترکان ثابت به خاطر بدهی در حالی است که خبرنگار ایرنا پس از گفت و گو با وی با تعدادی از مشترکان گفت و گو کرده که همه آنها تاکید کردند تلفنشان به خاطر بدهی آن هم به مبلغ کمتر از ۱۰ هزار تومان به خاطر پرداخت نکردن بدهی دوره قطع است.

شرکت مخابرات مازندران طبق گزارش رسمی این شرکت یک میلیون و ۴۰۰ هزار مشترک دارد .

برچسب‌ها ارتباطات مازندران شرکت مخابرات ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ارتباطات مازندران شرکت مخابرات ایران ارتباطات مازندران شرکت مخابرات ایران شرکت مخابرات مازندران مخابرات ایران قبض تلفن ثابت برای پرداخت پرداخت قبض سامانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۸۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی دو مرکز خرید گندم در کهگیلویه/ مراکز شبانه روزی است

علی بخش شجاعی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در سطح استان ۹ مرکز خرید راه اندازی شده که از این تعداد ۲ مرکز خرید گندم و کلزا متعلق به کهگیلویه است

وی با بیان اینکه تجهیزات لازم در مراکز خرید فراهم شده است، خاطر نشان کرد: کشاورزان در مورد تحویل محصول مازاد بر مصرف خود دغدغه‌ای نداشته باشند.

مدیرکل تعاون روستایی استان تاکید کرد: سعی بر آن است در جهت رفاه حال کشاورزان مراکز خرید در کهگیلویه به صورت شبانه روزی فعال شود.

شجاعی با اشاره به ثبت اراضی کشاورزان در سامانه کشت خاطر نشان کرد: به کشاورزانی که قرارداد خود را در این سامانه ثبت کرده‌اند به ازای هر تن از مزرعه تا مرکز خرید مبلغ میزان ۱۵۰ هزار تومان پرداخت می‌شود.

وی تاکید کرد: تشویقی در نظر گرفته شده به ازای هر تن به فردی تعلق می‌گیرد که محصول خود را بنام خود در سامانه کشت قراردادی ثبت کند.

کد خبر 6097712

دیگر خبرها

  • راه اندازی دو مرکز خرید گندم در کهگیلویه/ مراکز شبانه روزی است
  • راه اندازی دو مرکز خرید در کهگیلویه/مراکز خرید شبانه روزی است
  • بیش از ۶۰۵ هزار شماره تلفن ثابت در کردستان دایر شده است
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • نسل جدید تلفن‌های ثابت ویژه کسب و کارها
  • اجرای فیبر نوری در سطح شهرستان زابل
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • صدای شما پیگیر مطالبات در استان چهارمحال و بختیاری